Oblikovanje Mojce Goltes pripoveduje posebno govorico, samosvojo in prepoznavno. Zanimive kreacije porajajo bogastvo asociativnih povezav, od popolnoma organskih form do estetsko dovršenih tekstur, ki pa niso in nikoli ne morejo biti enake. Morda ravno zato uspejo nagovoriti tiste, ki jih, navdušeni, prepoznajo za svoje.

Navdihuje jo predvsem usnje, zna mu vdahnit svoj pečat. Guba ga v zanimive strukture, tako razkošne in polne, kot bi hotela vanje shraniti čim več vsebine. Rezultat so unikatna usnjena oblačila ter modni dodatki: nakit, pasovi, obeski, torbice in obutev ter drugi izdelki. Očarajo mnoge, ki želijo z njimi izražati svojo individualnost in vedno znova hrepenijo po dopolnjevanju z novimi kosi, saj jim omogočajo mnoštvo različnih kombinacij.

Izdelke, ki vas zanimajo, lahko s klikom dodate v vrečko, katere vsebino lahko preverite preko povezave “Moja vrečka”, kjer se izpiše število trenutno izbranih izdelkov. Po potrditvi izbora lahko oddate povpraševanje ali pa nas pokličete.

Izdelki v vrečki: 0

© Mojca Goltes, 2008 / www.mojcagoltes.com / info@mojcagoltes.com